Opening academisch jaar 2021-2022 en afscheid prof. dr. Mechteld Jansen als rector

3 september 2021

De PThU opent het nieuwe academische jaar op 3 september. Tijdens de bijeenkomst nemen we afscheid van de huidige rector, prof. dr. Mechteld Jansen, die het rectoraat overdraagt aan prof. dr. Maarten Wisse. De bijeenkomst is op locatie en online bij te wonen.

Programma

De PThU opent het academische jaar 2021-2022 in kerkelijk centrum Vrijburg in Amsterdam. Tijdens de bijeenkomst zal rector prof. dr. Mechteld Jansen haar afscheidsrede houden. Vervolgens zal zij het rectoraat overdragen. Ook de nieuwe rector zal een korte rede houden. 

  • 13.30 uur - Ontvangst genodigden
  • 14.00 uur - Welkom en gebed
  • 14.20 uur - Afscheidsrede prof. dr. Mechteld Jansen
  • 15.10 uur - Toespraken
  • 16.20 uur - Rectoraatsoverdracht
  • 16.25 uur - Rede door prof. dr. Maarten Wisse
  • 16.35 uur - Presentatie nieuwe instellingsplan PThU
  • 16.45 uur - Viering

Na afloop van de bijeenkomst is de officiële afscheidsreceptie van prof. Mechteld Jansen, van 17.30 - 19.00 uur.

Praktische informatie

Deze bijeenkomst vindt plaats volgens de geldende maatregelen rondom Covid-19. Dat betekent dat we beperkt ruimte hebben voor bezoekers. In de zaal is ruimte voor maximaal 140 personen. 

Aanmelden

Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden om op locatie aanwezig te zijn. U kunt zich nog aanmelden om het evenement online bij te wonen. De opening en rectoraatswissel zijn te zien via een livestream. Na aanmelden krijgt u de link van de livestream toegestuurd.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.