Voorlichting master Theologie (online)

17 oktober 2024 19:30 - 20:30

Wil jij je verdiepen in zingevingsvraagstukken? Er zijn voor mensen met geloofsvragen? Misschien is een master Theologie dan iets voor jou. Kom op 17 oktober naar onze online voorlichting. We vertellen je dan hoe wij onze studenten uitrusten om de theologie, de kerk en de samenleving van de toekomst vorm te geven.

Programma van de online voorlichting

Tijdens de online voorlichting hoor je alles over onze twee masteropleidingen. Dat zijn de eenjarige Master of Theology (Engelstalig) en de driejarige Master Theologie met vier uitstroomprofielen: gemeentepredikant, geestelijk verzorger, theologisch ondernemer en onderzoeker. Ook kun je je vragen over de studie stellen aan onze studieadviseur en studentambassadeur. De voorlichting vindt online plaats en duurt ongeveer een uur. 

Het programma is ongeveer als volgt:

  • 19.30 - 19.50 uur Introductie in de masters van de PThU door de studieadviseur¬†
  • 19.50 - 20.10 uur Ervaringsverhalen van studenten
  • 20.10 - 20.30 uur Stel je vragen aan studieadviseur en studenten

Aanmelden

Nadat je je hebt aangemeld voor de voorlichting ontvang je een bevestiging. Enkele dagen van tevoren krijg je via e-mail de link voor de bijeenkomst toegestuurd. Controleer je 'spam-box' als je geen e-mails ontvangt.