Webinar Grond voor kerkrentmeesters

23 mei 2024 20:00 - 21:30

Een webinar over grond? Grond klinkt als een abstract begrip, maar die grond is verbonden met geschiedenis, met verhalen en met de mensen die er wonen en leven. Kerken zijn soms al eeuwen met deze grond verbonden. Is de grond vooral bestemd ter ondersteuning van je exploitatie of diaconale inzet? En hoe kun je dit kostbare bezit verbinden met rentmeesterschap? 

Over het webinar

Trainers tijdens het webinar zijn Thijs Tomp en Carla Dik-Faber. Thijs Tromp doet vanuit de PThU onderzoek naar grond in de kerk. Carla Dik-Faber zet zich vanuit GroeneKerken in voor duurzaam grondgebruik en rentmeesterschap. Zij delen verhalen van lokale kerken. Niet om te zeggen: "zo moet het ook", maar "zo zou het ook kunnen!"

Aanmelden

Aanmelden voor deze webinar kan via de website van VKB Kerkrentmeesters (klik op de aanmeldknop).

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.