Online conferentie 'Dilemma’s en kansen voor prediking in Coronatijd’

13 april 2021

Wat betekent de coronacrisis voor het preken? Preken moeten korter zijn, wat betekent dat voor de exegese? Welke thema's bespreek je in een coronapreek? Hoe maak je contact met hoorders op internet? Deze en andere vragen komen aan bod op deze bijeenkomst voor predikanten uit Nederland, Hongarije en Roemenië over preken in coronatijd. 

U kunt zich helaas niet meer aanmelden.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.