Home/Onderwijs/Voorlichtingsdagen PThU/voorlichtingsdagen-bachelor-opleiding

Bachelorvoorlichting

We organiseren in de loop van het jaar verschillende bachelor-voorlichtingsmomenten in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam en Rijksuniversiteit Groningen. Je kunt je hiervoor inschrijven. 

Voorlichtingsdagen

De eerstvolgende bachelorvoorlichtingsdagen in Amsterdam zijn op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober 2020. Je kunt je aanmelden voor de open dagen op de website van de VU.

De eerstvolgende bachelor-voorlichtingsdagen in Groningen zijn op vrijdag 6 november 2020 en vrijdag 29 januari 2021. Hiervoor kun je je nog niet inschrijven. 

Een dagje student?

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het momenteel niet mogelijk een dagje mee te lopen. Wel kunnen we je in contact brengen met een student, zodat je je vragen kunt stellen. Neem hiervoor contact op met een van onze studieadviseurs.

Wil je zelf meemaken hoe het is om Theologie te studeren? Dan kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Je volgt een college en kunt studenten en medewerkers ontmoeten en hen alles vragen over de opleiding.

Voor de bachelor Theologie (joint degree PThU/VU) in Amsterdam kun je meelopen op afspraak. Meld je aan via de website van de VU.

Voor de bachelor Theologie van RUG met PThU-traject kun je je op de RUG-website meelopen op afspraak.