Home/Onderwijs/Praktische informatie/Studentenbegeleiding

Studentenbegeleiding

De PThU vindt begeleiding en persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom zijn er verschillende manieren waarop we je als student kunnen begeleiden tijdens je studie.

Studieadviseurs
mr. drs. Bastiaan Kobes
Studieadviseur PThU Groningen
b.j.kobes@pthu.nl
Annemarie Goosens MSc
Studieadviseur PThU Amsterdam
j.m.goosens@pthu.nl

Onze studieadviseurs geven je informatie, advies en begeleiding bij het kiezen van een studie bij de PThU. Toelatingseisen, schakelprogramma’s, profielen en afstudeerrichtingen: het zijn allemaal zaken waar je als student de nodige vragen over kunt hebben. Onze studieadviseurs weten de weg en kunnen je zo nodig doorverwijzen. Loop er dus niet te lang mee rond, maar neem gerust contact met hen op. Ze helpen je graag. De afspraken met de studieadviseurs vinden tot en met 1 september telefonisch of per Skype plaats. Bij het plannen kun je je telefoonnummer en/of Skypenaam doorgeven. 

Academiepastor

Mw. ds. Jasja Nottelman is academiepastor van de PThU. Zij doet haar werk voor iedereen die onderwijs bij de PThU volgt en ingeschreven staat in het kerkelijk album. Zij is beschikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek. Omdat zij op geen enkele wijze betrokken is bij de beoordeling van de geschiktheid voor het ambt van predikant kun je ook een beroep op haar doen als er problemen (zijn) ontstaan rondom de geschiktheid. De afspraak met de academiepastor wordt in overleg gepland en kan telefonisch of per Skype plaatsvinden. 


Bij Bureau Studentenzaken van de PThU kun je terecht met je vragen over inschrijving en uitschrijving, betaling van collegegeld, inschrijving kerkelijk album, cijferadministratie, enzovoort. Ook voor de aanvraag van examens is Bureau Studentenzaken de juiste plek.

Het bureau is dagelijks geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur.