Studentenbegeleiding

De PThU vindt begeleiding en persoonlijke aandacht belangrijk. Daarom zijn er verschillende manieren waarop we je als student kunnen begeleiden tijdens je studie.

Studieadviseurs

Onze studieadviseurs geven je informatie, advies en begeleiding bij het kiezen van een studie bij de PThU. Toelatingseisen, schakelprogramma’s, profielen en afstudeerrichtingen: het zijn allemaal zaken waar je als student de nodige vragen over kunt hebben. Onze studieadviseurs weten de weg en kunnen je zo nodig doorverwijzen. Loop er dus niet te lang mee rond, maar neem gerust contact op. Ze helpen je graag. Mail je vraag aan studieadvies@pthu.nl of stel je vraag online.

Academiepastor

Deze positie is momenteel vacant.

De academiepastor werkt voor iedereen die onderwijs bij de PThU volgt en ingeschreven staat in het kerkelijk album. De pastor is beschikbaar voor iedereen die behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek. Omdat de pastor op geen enkele wijze betrokken is bij de beoordeling van de geschiktheid voor het ambt van predikant kun je ook een beroep op hen doen als er problemen (zijn) ontstaan rondom de geschiktheid. 

Bureau Studentenzaken

Bij Bureau Studentenzaken kun je terecht voor al je vragen met betrekking tot in- en uitschrijving voor cursussen en tentamens, cijferadministratie, collegekaart, aanvraag van examens, enzovoort.

Bureau Studentenzaken is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar per e-mail op studentenzaken@pthu.nl

  • Studentenzaken Groningen is elke dag tussen 10.00 en 16.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 088 337 17 07.
  • Studentenzaken Amsterdam is elke dag tussen 10.00 en 16.00 uur bereikbaar op telefoonnummer 088 337 18 64.