Premaster Theologie

Heb je een universitaire opleiding of een hbo-opleiding Theologie afgerond? En wil je een van onze masters volgen? Dan kan dat met onze premaster. Ons premasterprogramma vormt een schakel tussen je vooropleiding en onze masters. Het programma helpt je om met voldoende theologische kennis en academische vaardigheden in te stromen.

Drie premasterprogramma's

We bieden drie premasterprogramma's aan. Welke je volgt, hangt af van de master die je erna wilt gaan volgen. Voor de cursussen Hebreeuws, Grieks en Exegese is er tweewekelijks op zaterdag een college. Voor de overige cursussen is het een combinatie van veelal zelfstudie met af en toe een college op vrijdagen.

Heb je je hbo-opleiding Theologie of universitaire opleiding in een andere richting dan theologie nog niet afgerond? Dan kun je wel alvast starten met de premaster. Op het moment dat je je opleiding én de premaster hebt afgerond, kun je doorstromen naar een van onze masters.

Losse premastercursussen volgen?

Wil je geen heel premasterprogramma volgen, maar kies je voor één of enkele premastercursussen ter verdieping? Meld je dan aan als contractant.

Vragen? Stel ze aan de studieadviseur

  • Mon van Kouwen
    Studieadviseur
  • Iris Wedholm-Keuning
    Studieadviseur