Home/Onderwijs/Voorlichtingsdagen PThU/voorlichtingsdagen_Bachelor_opleiding

Bachelorvoorlichting

We organiseren in de loop van het jaar verschillende bachelor-voorlichtingsmomenten in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam en Rijksuniversiteit Groningen. Je kunt je hiervoor inschrijven. 

Amsterdam

Wil je zelf meemaken hoe het is om Theologie te studeren? Dan kun je je aanmelden om een dagje mee te lopen. Je krijgt colleges, ontmoet studenten en kunt ook nog alumni het hemd van het lijf vragen in onze aansluitende carrièrebeurs! Kom dus naar de meeloopdag op 3 april in Amsterdam. 

Groningen

De datum van de eerstvolgende voorlichtingsdag in Groningen is nog niet bekend. Wel kun je op 7 maart een dagje meelopen met de bachelorstudenten Theologie! Meld je aan voor de meeloopdag op de website van de RUG.

Bij onze voorlichtingsdagen in Groningen krijg je informatie over de bachelor Theologie. Ook krijg je een rondleiding door het gebouw van de PThU en Rijksuniversiteit Groningen (RUG), waarmee we samenwerken. Daarnaast kun je natuurlijk al je vragen stellen over het bachelortraject van de PThU binnen de Theologie-opleiding van de RUG. Zo gauw de nieuwe datum bekend is, kun je je inschrijven voor de voorlichtingsdag via de website van de RUG.