Home/Onderwijs/Voorlichtingsdagen PThU/voorlichtingsdagen_Bachelor_opleiding

Bachelorvoorlichting

We organiseren in de loop van het jaar verschillende bachelor-voorlichtingsmomenten in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam en Rijksuniversiteit Groningen. Je kunt je hiervoor inschrijven. 

Voorlichtingsdagen

De eerstvolgende bachelorvoorlichtingsdag in Amsterdam is op zaterdag 8 februari. Je kunt je aanmelden voor de open dagen op de website van de VU.

De eerstvolgende bachelor-voorlichtingsdagen in Groningen zijn op 31 januari en 18 april 2020. Schrijf je in voor een voorlichtingsdag op de website van de RUG (vanaf 2020).  

Bij onze voorlichtingsdagen krijg je informatie over de bachelor Theologie. Ook krijg je een rondleiding door het gebouw van de PThU en VU of RUG.

Een dagje student?

Wil je zelf meemaken hoe het is om Theologie te studeren? Dan kun je je aanmelden voor een meeloopdag. Je volgt een college en kunt studenten en medewerkers ontmoeten en hen alles vragen over de opleiding.

Voor de bachelor Theologie (joint degree PThU/VU) in Amsterdam kun je meelopen op afspraak. Meld je aan via de website van de VU.

Voor de bachelor Theologie van RUG met PThU-traject kun je je op de RUG-website aanmelden voor de meelopdag op 2 maart. Je kunt ook meelopen op afspraak.