Home/Onderwijs/Voorlichtingsdagen PThU/voorlichtingsdagen_Bachelor_opleiding

Bachelorvoorlichting

We organiseren in de loop van het jaar verschillende bachelor-voorlichtingsmomenten in samenwerking met de Vrije Universiteit Amsterdam en Rijksuniversiteit Groningen. Je kunt je hiervoor inschrijven. 

Amsterdam

De eerstvolgende bachelorvoorlichtingsdagen in Amsterdam zijn op vrijdag 1 november en zaterdag 2 november 2019. Je kunt je aanmelden voor de open dagen op de website van VU.

Wil je zelf meemaken hoe het is om Theologie te studeren? Dan kun je je aanmelden om een dagje mee te lopen. Je krijgt colleges, ontmoet studenten en kunt ook nog alumni het hemd van het lijf vragen in onze aansluitende carrièrebeurs! Onze eerstvolgende meeloopdag vindt plaats in het nieuwe schooljaar 2019-2020. De datum hiervoor maken we zo spoedig mogelijk bekend.

Groningen

De eerstvolgende bachelor-voorlichtingsdag in Groningen is op 8 november 2019. Schrijf je in voor de voorlichtingsdag op de website van de RUG. In 2020 zijn er open dagen op 31 januari en 18 april. Hiervoor kun je je inschrijven in 2020.

Bij onze voorlichtingsdagen in Groningen krijg je informatie over de bachelor Theologie. Ook krijg je een rondleiding door het gebouw van de PThU en Rijksuniversiteit Groningen (RUG), waarmee we samenwerken. Daarnaast kun je natuurlijk al je vragen stellen over het PThU-traject binnen de bachelor Theologie van de RUG.