Home/actueel/PThU nieuws/De Nacht van de Theologie 2018 op 27 oktober
11 juli 2018

De Nacht van de Theologie 2018 op 27 oktober

Op zaterdag 27 oktober vindt de volgende Nacht van de Theologie plaats. Locatie is dit keer het gebouw van de Evangelische Omroep in Hilversum. Tijdens de Nacht van de Theologie zal de Theoloog des Vaderlands en het beste theologische boek worden gekozen. Om 16.00 uur begint het programma met een symposium. De PThU is een van de partners.

Aansluitend is er een diner waarna het feestelijke avondprogramma begint. Save the date! NPO radio 5 doet verslag van dit evenement dat dit jaar voor de achtste keer wordt georganiseerd.

De Nacht van de Theologie wordt dit jaar georganiseerd door: VBK Media (uitgeverij Kok en Boekencentrum), Universiteit van Tilburg/FKT, Vrije Universiteit Amsterdam, Protestantse Theologische Universiteit, Rijksuniversiteit Groningen, Theologische Universiteit Kampen, Hogeschool Viaa, Christelijke Hogeschool Ede, Fontys Hogeschool Theologie en Levensbeschouwing, Hogeschool Windesheim, Dagblad Trouw, Nederlands Dagblad, Vermeulen Brauckman Stichting, het Nederlands Bijbelgenootschap, en de Remonstranten. De omroepen EO en KRO-NCRV doen verslag.

Voor meer informatie raadpleeg de website van de Nacht van de Theologie.