Resultaten Keuzegids 2024 bekend

21 maart 2024

De resultaten van de Keuzegids 2024 zijn inmiddels bekend. De Keuzegids bevat een overzicht van ruim 450 universitaire opleidingen in heel Nederland en de studentenbeoordelingen hierover. 

De beoordeling van onze master gemeentepredikant is dit jaar slecht uitgevallen. Dat is erg jammer, maar niet zo verwonderlijk omdat de resultaten sterk gebaseerd zijn op de NSE 2023. Toen waren onze onderwijsverbeteringen nog niet zichtbaar. Wij hopen dat in de volgende editie van de Keuzegids de positieve effecten van de ingezette verbeteringen zichtbaar worden. Gelukkig zien we positieve beoordelingen van de bachelor Theologie bij onze partner RUG, waar wij een aantal tracks verzorgen.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.