Home/actueel/PThU nieuws/Vacature: bestuurder in tweehoofdig College van Bestuur
12 juli 2019

Vacature: bestuurder in tweehoofdig College van Bestuur

Wie komt de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) versterken? We zijn op zoek naar een nieuw bestuurder in het College van Bestuur. Interesse in deze vacature of ken je zelf misschien een geschikte kandidaat? Neem contact op!

De maatschappelijke ontwikkelingen dwingen ertoe stil te staan bij de vraag of de huidige inrichting van de organisatie optimaal voorsorteert op de toekomst. Om ervoor te zorgen dat er ruimte blijft voor innovatie, creativiteit, het pakken van marktkansen en het aangaan van strategische allianties heeft de Raad van Toezicht ervoor gekozen om de bestuurskracht van de PThU te versterken. Het College van Bestuur wordt uitgebreid met een tweede bestuurder waarmee meer ruimte ontstaat tot een sterkere profilering van de PThU en tot het bedienen van nieuwe doelgroepen.

Toekomstbestendig

De belangrijkste bestuurlijke opdracht voor de komende jaren is het toekomstbestendig maken van de PThU. Om een stevige, robuuste organisatie met impact te blijven is het van belang dat de PThU zichtbaar blijft in de netwerken, nieuw aanbod ontwerpt en nieuwe doelgroepen aan zich weet te binden, voorop loopt bij alle relevante academische ontwikkelingen en nadenkt over het aangaan van strategische allianties. Samen met de medewerkers, hun creativiteit, innovatieve kracht en inbreng zal het College van Bestuur ervoor zorg moeten dragen dat de continuïteit van de organisatie is geborgd, de instroom van de studenten stijgt en de zichtbaarheid wordt vergroot.

Meer weten? Bekijk de vacature Bestuurder tweehoofdig College van Bestuur 

Delen in je netwerk wordt zeer op prijs gesteld!

Geplaatst op 28 juni 2019