Afscheid prof. dr. Joep de Hart

27 mei 2021

Dr. Joep de Hart neemt afscheid van de PThU. Sinds 2011 was hij bijzonder hoogleraar op de leerstoel geloofsvernieuwing van Fonds Kerk en Wereld en de PThU. 

Mini-symposium

Ter gelegenheid van het afscheid van prof. dr. Joep de Hart organiseert de PThU een online mini-symposium. Dit symposium zal in het teken staan van maatschappelijke veranderingen door de coronacrisis in Nederland en de kerken. De Hart zal een afscheidsrede uitspreken met als titel ‘De pijlen van Apollo’. Matthias Kaljouw MA en Marinka Verburg - Janssen MA, beide promovendi aan de PThU, zullen op de rede reageren. Musicoloog dr. Hanna Rijken zal zorgen voor de muzikale invulling.

Praktische informatie

Locatie: online, via het platform zoom en via YouTube Livestream
Datum: donderdag 27 mei 2021
Tijd: 15.30 - 16.45 uur

Bekijk de livestream

Livestream afscheidsbijeenkomst prof. dr. Joep de Hart 0:00

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.