Vooraankondiging: Dom Hélder Câmaralezing 2020

16 november 2020 19:30

Dr. Marilu Salazar houdt op 16 november de jaarlijkse Dom Hélder Câmaralezing. Ze spreekt over 'God openbaart zich in de alledaagse strijd voor een goed leven. Perspectieven uit de Latijns-Amerikaanse ecofeministische theologie'. 

Voorlopig programma

Naast dr. Marilu Salazar houdt ook de onlangs in Nijmegen benoemde Halkeshoogleraar voor feminisme en Christendom, dr. Mariecke van den Berg, een coreferaat. Mw. Rommie Nauta, tot 2020 directeur van Kerk in Actie, verzorgt eveneens een reflectie. De lezing wordt georganiseerd in samenwerking met Kerk in Actie en de Nederlandse Zendingsraad en zal vanaf 19.30 uur per Zoom plaats vinden.

Aanmelden

Details over aanmelding en toegang tot de Zoom-bijeenkomst volgen zo snel mogelijk. Voorlopige aanmelding is mogelijk via onderstaand formulier.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.