Internationale PThU-conferentie 'Negotiating Good Life in Times of Crisis: Voices of Theology and Religious Studies'

4 t/m 7 april 2022

Wat is 'goed' leven? Hoe ziet het goede leven er in crisistijd uit? Welke voorstellingen leven er in de theologie en religiestudies over wat een goed leven is? Hoe wordt in tijden van crisis door christenen en anderen gesproken over een 'goed' leven? De PThU organiseert hierover een conferentie.

Sprekers

Tijdens de conferentie spreken theologen en religiewetenschappers over het thema. Meld u aan of lees meer op onze officiële conferentiepagina. Keynotes zijn gratis toegankelijk en worden gegeven door dr. Aruna Gnanadason (India), Rabbi Awraham Soetendorp (Nederland), dr. Cynthia Rigby (Verenigde Staten van Amerika) en dr. Allan Boesak (Zuid-Afrika). Er is ook een panel van jonge theologen aanwezig. Daarin participeren masterstudent en Jonge Theoloog des Vaderlands Tabitha van Krimpen, oud-Theoloog des Vaderlands Almatine Leene, promoveni Martijn Stoutjesdijk en Thandi Soko - de Jong en ds. Ruben van Zwieten. Ook dit jonge theologenpanel is gratis toegankelijk.

Praktische informatie

De conferentie vindt plaats in Vrijburg, Amsterdam.  

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.