Internationale PThU-conferentie 'Negotiating Good Life in Times of Crisis: Voices of Theology and Religious Studies'

4 t/m 7 april 2022

Internationale conferentie aan de PThU over het goede leven. Wat is 'goed' leven? Hoe ziet het goede leven er in crisistijd uit? Welke voorstellingen leven er in de theologie en religiestudies over wat een goed leven is? Hoe wordt in tijden van crisis door christenen en anderen gesproken over een 'goed' leven?

Sprekers

Tijdens de conferentie spreken theologen en religiewetenschappers over het thema. Toegezegd hebben al:  dr. Cynthia Rigby (Verenigde Staten van Amerika), dr. Allan Boesak (Zuid-Afrika), dr. Aruna Gnanadason (India) en Rabbi Awraham Soetendorp (Nederland). Er is ook een panel van jonge theologen aanwezig. Daarin participeren ds. Ruben van Zwieten, Martijn Stoutjesdijk en Thandi Soko - de Jong.

Praktische informatie

De conferentie vindt plaats in De Thomas in Amsterdam. Deze locatie ligt naast het NS-station Amsterdam Zuid. 

Meer informatie vindt u op onze Engelstalige website.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.