Tweejaarlijkse conferentie Jewish and Christian Perspectives consortium: 'Memory: In search for lost time'

9 t/m 12 mei 2022

De tweejaarlijkse conferentie van het consortium 'Jewish and Christian Perspectives' staat in het teken van 'Memory: In search for lost time'. 

Programma

Het grote publiek is uitgenodigd voor de openingslezing op 9 mei 17.30-19.15 uur in de aula van het Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38, Utrecht.

De openingslezing 'Jewishness and Israeliness in the Development of Israels Sacred Sites map' wordt gehouden door prof. dr. ir. Doron Bar van het Schechter Instituut, Jeruzalem. Aanmelden per e-mail is verplicht.

Op 10-12 mei wordt een besloten conferentie met presentaties gehouden. Geïnteresseerde promovendi en wetenschappers worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn (beperkte mogelijkheden). Voor vragen en aanmelding kunt u onderstaand e-mailadres gebruiken.

Over het consortium

Het congresorganisatiecomité 2022 bestaat uit prof. dr. Marcel Poorthuis, Universiteit van Tilburg; dr. Leo Mock, Universiteit van Tilburg; dr. Lieve Teugels, PThU Amsterdam; Nicolien Luitwieler, student-assistent, PThU Amsterdam: JCPconference2022@outlook.com.

JCP is een consortium van Bar Ilan University (Tel Aviv), de Schechter Institutes (Jeruzalem), de Tilburg School of Theology en de Protestantse Theologische Universiteit. De vier instellingen wisselen elkaar af in de organisatie van de conferenties. In 2015 werd het georganiseerd door de PThU. JCP heeft ook boekenserie bij Brill.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.