Primeur voor PThU: iedereen kan bijdragen aan onderzoeksproject!

4 november 2023

Voor zover bekend is het voor het eerst in de geschiedenis van de PThU: crowdfunding voor een onderzoeksproject. Voor het project Grond pionieren we met deze vorm van fondswerven. 

Steun Grond

Via www.pthu.nl/steungrond kunnen kerkrentmeesters en diaconieën, maar ook particulieren een financiële bijdrage leveren aan het project Grond. Met deze actie willen we het publieksprogramma De boer op! bekostigen. Daarnaast zoeken we naar waardevolle verhalen van personen, kerken en gemeenschappen. Ook delen we met een groeiend netwerk kennis uit onze onderzoeken. Dit past bij het doel van het project Grond om een bredere beweging binnen kerken en gemeenschappen op gang te brengen rond de thematiek van grond, God, kerk en geloof.  

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze thematiek of houdt u zich al bezig met duurzaamheid en zorg voor de aarde? Sluit ook aan en steun het onderzoeksproject Grond!