Afscheid Jasja Nottelman

4 juli 2024 14:00

Ds. Jasja Nottelman is al ruim 20 jaar academiepastor, eerst aan het Hervormd Theologisch Wetenschappelijk Instituut en later aan de PThU. Dit jubileum vieren we op 4 juli en tegelijkertijd nemen we tijdens de bijeenkomst afscheid. 

Jasja Nottelman gaat zich richten op Studentenpastoraat in Groningen en op haar levenbeschouwelijke activiteiten vanuit De School in Visvliet.

Programma

De afscheidsbijeenkomst vindt plaats in de Janskerk in Utrecht, de kerk waar Jasja Nottelman ook jarenlang studentenpredikant was. Er is een gevarieerd programma waaraan onder anderen organist Laurens de Man, dr. Henk van den Bosch en promovenda Marie Christine Hansen-Couturier meewerken. Ontvangst is vanaf 14.00 uur, de bijeenkomst start om 14.30 uur. Aansluitend is er een receptie tot 18.00 uur.

Meer informatie over het programma volgt.

Aanmelden