VVTh-webinar met Stefan Paas over zijn boek 'Vrede op Aarde'

5 maart 2024

De Vereniging voor Theologie (VVTh) organiseert op 5 maart een webinar waarin Stefan Paas de hoofdgedachten van zijn boek Vrede op aarde. Heil en redding in deze tijd toelicht. Hij laat zien hoe de manier waarop we ‘heil’ ontdekken en verwoorden sterk verweven is met context en tijd. Wat betekent dat voor de christelijke boodschap van heil en redding voor de samenleving van nu? Hoe kan het verhaal van Gods plan met de schepping in deze tijd zo verteld worden dat het mensen raakt?

Tijd en kosten

Het webinar vindt plaats op 5 maart van 20.30 tot 21.15 uur. De bijeenkomst is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van de Vereniging voor Theologie via 'Aanmelden' hierboven.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.