Eén dag student Theologie (bachelor)

7 maart 2024 11:00 - 16:00

Denk je erover om de bachelor Theologie te gaan doen? Wil je echt een goed beeld krijgen van wat de studie inhoudt? Kom dan naar Eén Dag Student bij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG)! Hier leer je alles over deze bachelor, waarin de PThU een traject verzorgt. 

Wat het is

Op deze dag volg je proefcolleges van vakken die worden aangeboden binnen de opleiding, zodat je goed weet wat je kunt gaan verwachten. Je maakt deze dag dus echt kennis met de inhoud van de studie. Daarnaast neem je alvast een voorproefje op het studentenleven aan de faculteit. En uiteraard is er heel de dag genoeg tijd om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen. De dag is gratis en is inclusief lunch.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze meeloopdag op de website van de RUG. Dat kan via de knop 'Aanmelden' hierboven.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.