Voorlichting premaster Theologie (online)

25 januari 2024 19:30 - 20:30

Altijd gedroomd van theologie studeren, maar niet de juiste voorkennis? Met onze premaster doe je de relevante theologische kennis en academische vaardigheden op om succesvol bij ons te kunnen studeren. Kom langs bij onze online voorlichting en ontdek wat de premaster inhoudt. 

Over het programma

Tijdens de online bijeenkomst vertelt onze studieadviseur iets over het programma. Daarnaast vertelt een premasterstudent over de ervaringen met de studie, de werkdruk en de combinatie van studie en werk/privé. Ook is er een minicollege (van ongeveer 15 minuten) van een van onze docenten, zodat je een idee krijgt van wat je in de premaster zoal leert.

De bijeenkomst vindt online plaats.

Aanmelden

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je de link voor de bijeenkomst thuisgestuurd.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.