Oratie Petruschka Schaafsma

9 november 2023 16:00

Academische plechtigheid waar dr. Petruschka Schaafsma haar inaugurele rede uitspreekt bij de aanvaarding van de leerstoel Theologische ethiek aan de PThU. De titel van deze rede is Hoeveel duidelijkheid kan het goede verdragen? Over ethiek, theologie en gevoel voor mysterie. 

Praktische informatie

Locatie: Pieterskerk, Pieterskerkhof 5, Utrecht
Tijdstip: 16.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur). Aansluitend is er een receptie tot uiterlijk 18.15 uur.

Symposium

Voorafgaand aan de oratie is er van 12.00-15.30 uur een symposium over de vraag wat de zeggingskracht is van het woord ‘mysterie’ voor wie werkt in het sociaal domein. Een interactieve middag met lezingen en theater voor sociaal professionals op zoek naar verdieping en blikverruiming in hun werk. Meer informatie

Aanmelden

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.