Netwerkdag Biblioloog

30 september 2023

De PThU nam in 2021 samen met het Centrum voor Bibliodrama het initiatief om de opleiding tot groepsbegeleider Biblioloog naar Nederland te halen. Intussen hebben verschillende groepen deelnemers de training gevolgd en willen we de stap zetten naar de ontwikkeling van een Nederlands-Vlaams Netwerk. Tijdens een eerste netwerkdag op 30 september willen we een start maken met dit netwerk.

Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor dit evenement.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.