Open dag bachelor Theologie

14 april 2023 10:00

Ben je geïnteresseerd in sociologie, psychologie, filosofie, antropologie, taal, geschiedenis en/of kunst? Bij een studie Theologie krijg je het allemaal! Meer weten? Kom dan naar de bachelor open dag van de Rijksuniversiteit Groningen. De PThU heeft hierin een eigen track.

Open Dag

Tijdens de voorlichtingsronde krijg je informatie over de inhoud en opbouw van de opleiding Theologie. Daarnaast volg je tijdens dit uur een proefcollege van dr. Arjen Bakker (docent Oude Testament) zodat je alvast ervaart hoe het is om bij ons te studeren. Uiteraard geven onze studenten ook graag een rondleiding door ons prachtige historische gebouw. Ook onze studieadviseurs zijn aanwezig en kunnen je helpen met het kiezen van een studie die het beste bij jou past.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de knop hierboven. Die leidt je naar de inschrijfpagina op de website van de Rijksuniversiteit Groningen.

Foto: Rijksuniversiteit Groningen

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.