Eén dag student Theologie

6 maart 2023 11:00 - 16:00

Denk je erover om Theologie te gaan studeren, en wil je kiezen voor de bachelor van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) met PThU-traject? Wil je echt een goed beeld krijgen van wat deze studie inhoudt? Kom dan op 6 maart in Groningen een dagje proefstuderen.

Een Dag Student

Op deze dag volg je proefcolleges van vakken die worden aangeboden binnen de bacheloropleiding van de RUG, zodat je goed weet wat je kunt gaan verwachten. Er zijn een aantal proefcolleges:

  • Praktische Theologie door PThU-docent Erik Olsman
  • Hebreeuws door Emmanuel Oliveiro, die zelf de bachelor Theologie van de RUG met PThU-traject heeft gedaan
  • Religie en filosofie door dr. Gorazd Andrejč van de RUG

Je maakt deze dag dus echt kennis met de inhoud van de studie. Daarnaast neem je alvast een voorproefje op het studentenleven aan de faculteit. En uiteraard is er heel de dag genoeg tijd om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen. De dag is gratis en is inclusief lunch.

Aanmelden kan via de knop hierboven. Die leidt je naar de website van de Rijksuniversiteit Groningen.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.