Bachelordag Theologie Amsterdam

11 februari 2023

Wil je gaan studeren en ben je benieuwd naar de joint bachelor Theologie van de Vrije Universiteit en PThU in Amsterdam? Kom dan zaterdag 11 februari van 10.00 - 13.00 uur naar de VU Online Bachelordag en maak kennis.

Tijdens de bachelordag ontdek je de opleiding en kun je vragen stellen aan studenten, docenten en medewerkers. Er is een virtuele campustour, en je komt álles te weten over de studie die je interesseert. Wat ligt jou het meest, waar wil jij aan bijdragen en het verschil maken?

Vooraanmelden is nu mogelijk via de knop 'Aanmelden' hierboven. Met een vooraanmelding word je als eerste op de hoogte gebracht als de registratie van de open dag daadwerkelijk start, ergens in de loop van januari.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.