Bachelor Theologie voorlichting

4 t/m 5 november 2022

Theologie studeren? En ben je benieuwd naar de joint bachelor Theologie van de PThU en de Vrije Universiteit Amsterdam? Kom dan vrijdag 4 of zaterdag 5 november naar de VU Bachelordagen en maak kennis met de opleiding.

Over het programma

Leer meer over de inhoud van onze joint bacheloropleiding Theologie en stel je vragen aan onze studenten, docenten en medewerkers. Ontdek de lokalen en de sfeer in de PThU-vleugel of ga mee op de VU-campustour. 

Wat is er allemaal te doen?

  • Maak kennis met de opleiding via een informatiesessie
  • Proef de sfeer op de campus tijdens een campustour 
  • Kom meer te weten over alle dingen rondom studeren, zoals studieverenigingen, het cultuuraanbod en sport

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website van de Vrije Universiteit door op de knop Aanmelden te klikken.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.