Voorlichting master Theologie (online)

6 oktober 2022 19:30 - 20:30

Wil jij je verdiepen in zingevingsvraagstukken? Er zijn voor mensen met geloofsvragen? Misschien is een master Theologie dan iets voor jou. Kom op 6 oktober naar onze online voorlichting. We vertellen je dan hoe wij onze studenten uitrusten om de theologie, de kerk en de samenleving van de toekomst vorm te geven.

Programma van de online voorlichting

Tijdens de online voorlichting hoor je alles over onze twee masteropleidingen. Dat zijn de eenjarige Master of Theology (Engelstalig) en de driejarige Master Theologie met vier uitstroomprofielen: gemeentepredikant, geestelijk verzorger, theologisch ondernemer en onderzoeker. Ook kun je je vragen over de studie stellen aan onze studieadviseur en studentambassadeur. Het precieze programma van de voorlichting maken we tegen het eind van de zomer bekend.

De voorlichting vindt plaats via Zoom en duurt ongeveer een uur. 

Aanmelden

Nadat je je hebt aangemeld voor de voorlichting, krijg je via e-mail de Zoom-link voor de bijeenkomst toegestuurd.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.