Inauguratie prof. dr. ir. Maroesjka Versantvoort

14 oktober 2022

Maroesjka Versantvoort spreekt op 14 oktober 2022 haar inaugurele rede uit ter aanvaarding van haar ambt als bijzonder hoogleraar Arbeid en Zingeving namens het Sociaal en Cultureel Planbureau. Titel van haar rede is: Zin verzoet de arbeid. Over arbeid en zingeving in een paradoxale samenleving.

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de bijeenkomst in Groningen.

Wilt u toch graag betrokken zijn bij de plechtigheid? Kijk dan vrijdagmiddag 14 oktober vanaf 16.15 uur naar de Livestream.

Inauguratie 0:00

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.