Inauguratie prof. dr. ir. Maroesjka Versantvoort

14 oktober 2022

Maroesjka Versantvoort spreekt op 14 oktober 2022 haar inaugurele rede uit ter aanvaarding van haar ambt als bijzonder hoogleraar Arbeid en Zingeving namens het Sociaal en Cultureel Planbureau. Titel van haar rede is: Zin verzoet de arbeid. Over arbeid en zingeving in een paradoxale samenleving.

De plechtigheid zal plaatsvinden op vrijdag 14 oktober 2022 om 16.15 uur te Groningen, in het Academiegebouw, Broerstraat 5. Na afloop is er aldaar een receptie.

Cortège

Hoogleraren zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het cortège. Als u dit wilt, kunt u dit hieronder aangeven op het aanmeldformulier. U ontvangt dan daags van tevoren informatie over de ruimte waar u wordt ontvangen.

Aanmelden

U kunt zich tot en met 6 oktober 2022 aanmelden voor de bijeenkomst via onderstaand formulier. Let op! Er is plaats voor maximaal 300 personen.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.