Bachelor open dag (theologie)

29 oktober 2022 10:00 - 17:00

Wil je meer weten over de bachelor Theologie van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) met PThU-traject? Kom naar de bachelor open dag van de RUG op 29 oktober in Groningen. 

Over het programma

Tijdens de bachelor open dag kun je presentaties bijwonen over de bachelor Theologie en het PThU-traject, het wonen in Groningen, studeren en topsport en het verschil tussen hbo en universiteit. Daarnaast kun je met studieadviseurs, docenten en studenten praten en al je vragen over de opleiding stellen. Ook organiseert de RUG stadswandelingen in het centrum van Groningen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden om de bachelor open dag bij te wonen door op de knop 'aanmelden' hierboven te klikken. 

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.