Geannuleerd: Webinar 'De gemeente online'

29 juni 2022 10:00 - 11:35

Het grootste deel van de kerkdiensten anno 2022 wordt gestreamd en is later via internet terug te kijken. Mede door de COVID-pandemie heeft de techniek om dit mogelijk te maken een vogelvlucht genomen en hebben kerken vaak fors geïnvesteerd in beeld- en geluidapparatuur. In dit webinar willen we ons buigen over de vraag wat de consequenties zijn van deze verstrengeling van mens, kerk en technologie.

Helaas, het webinar is geannuleerd.

Bedankt voor uw belangstelling. 

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.