Voorlichting premaster Theologie

12 mei 2022 19:30 - 20:30

Wil je instromen in de master Theologie, maar heb je nog niet voldoende kwalificaties? Dan is de premaster Theologie in voltijd of deeltijd misschien iets voor jou. Kom naar onze voorlichting om meer te horen over deze eenjarige (voltijd) of tweejarige (deeltijd) opleiding. 

Programma

Tijdens de voorlichting zitten de studieadviseurs voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast hoor je van huidig en voormalig premasterstudenten. Zij vertellen je meer over de studielast en de combinatie privé-werk-studie.

Aanmelden

Als je je aanmeldt, krijg je meer informatie toegestuurd over de bijeenkomst.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.