Inloopspreekuur toelating tot premaster

17 mei 2022 16:30 - 18:00

Twijfel je of en welke theologieopleiding van de PThU bij je past? Kom langs bij het inloopspreekuur. Een van onze studieadviseurs zit voor je klaar om meer te vertellen over de toelatingseisen en de procedure. We denken graag mee over je studiekeuze. 

Over de bijeenkomst

De bijeenkomst vindt online plaats via Zoom. Tussen 16.30 en 18.00 uur kun je vrij in- en uitlopen. Je kunt dan al je vragen over toelating en de premaster stellen. Er is elke twee maanden een inloopspreekuur.

Aanmelden

Nadat je je hebt aangemeld, krijg je de link voor de Zoom-bijeenkomst toegestuurd.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.