Voorlichtingsavond VU Faculteit Religie & Theologie

4 april 2022 17:30 - 20:30

Heb je interesse in een bachelor- of masteropleiding op het gebied van Religie & Theologie - bijvoorbeeld de joint bachelor Theologie van PThU en VU? Kom dan op 4 april naar de voorlichtingsavond. Na wéér een jaar van online open dagen, kijken we ernaar uit om je op de Vrije Universiteit Amsterdam te ontmoeten.

Op maandag 4 april opent de Faculteit Religie en Theologie van de Vrije Universiteit haar deuren voor iedereen met interesse in een bachelor- of masteropleiding aan deze faculteit. Docenten, studenten en alumni vertellen je graag meer over de opleidingen en de faculteit en beantwoorden al je vragen. Ze bieden voorlichtingsrondes aan en genoeg gelegenheid om je vragen te stellen, de sfeer te proeven en ervaringen uit te wisselen met andere geïnteresseerden. Het maakt niet uit of je je het afgelopen jaar al (online) hebt georiënteerd of je keuze al hebt gemaakt, je bent welkom! Aanmelden kan op de website van de VU via de knop hierboven.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.