Open dag master Theologie

17 maart 2022

Wil je predikant of geestelijk verzorger worden? Je verder verdiepen in geloofsvragen? Theologisch onderzoek doen? Kom naar de open dag op 17 maart en ontdek onze vernieuwde masters.

Programma

Tijdens de voorlichtingsdag kun je kennismaken met onze docenten en studenten. Je kunt je vragen stellen aan onze studieadviseurs. Er is ruim de gelegenheid om kennis te maken en sfeer te proeven. Verdere details van het programma worden bekendgemaakt als er meer duidelijkheid is over de dan geldende coronamaatregelen.

Waar vindt de open dag plaats?

We hopen je op 17 maart weer te mogen ontmoeten op de PThU-campus in Groningen. Als dat niet kan vanwege coronamaatregelen, dan organiseren we deze open dag online. Op al onze voorlichtingsdagen kun je je laten informeren over ons onderwijs in Amsterdam én in Groningen.

Aanmelden

Heb je belangstelling? Geef je dan op via onderstaand formulier.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.