Open dag master Theologie (Groningen)

16 maart 2022 16:00 - 17:30

Wil je predikant of geestelijk verzorger worden? Je verder verdiepen in geloofsvragen? Theologisch onderzoek doen? Kom naar de open dag op 16 maart in Groningen en ontdek onze vernieuwde masters.

Programma

Tijdens de voorlichtingsdag kun je kennismaken met onze docenten en masterstudent Marco Bijdevaate. Je kunt je vragen over de studie stellen aan onze studieadviseur Annemarie Bijl-Goosens. Ook is er een minicollege van Theo Pleizier zodat je kunt proeven van de studie. Er is ruim de gelegenheid om kennis te maken en sfeer te proeven. Verdere details van het programma worden binnenkort bekendgemaakt.

Waar vindt de open dag plaats?

We hopen je op 16 maart te mogen ontmoeten bij de PThU in Groningen. Op al onze voorlichtingsdagen kun je je laten informeren over ons onderwijs in Amsterdam én in Groningen.

Aanmelden

Heb je belangstelling? Geef je dan op via onderstaand formulier.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.