Open dag bachelor Theologie (online)

31 maart 2022 19:30 - 20:30

Ben je geïnteresseerd in wat geloof doet met mensen en mensen doen met geloof? Kom naar de online bachelorvoorlichting en leer wat theologie voor jou kan betekenen. Op 31 maart kun je alles vragen wat je wilt weten over de joint bachelor Theologie van de PThU en de VU.

Wat kun je doen tijdens de bijeenkomst?

Ontdek onze opleidingen, stel je vragen aan onze studenten, docenten en medewerkers. Meer over het programma wordt later bekendgemaakt.

Deze opleiding kreeg van de Keuzegids Universiteiten 2022 het keurmerk 'topopleiding'. Daarmee is het een van de beste opleidingen in Nederland.

Aanmelden

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.