Eén dag student in Groningen

7 maart 2022

Denk je erover om Theologie te gaan studeren in Groningen? Wil je echt een goed beeld krijgen van wat de RUG-bachelor met traject van PThU inhoudt? Kom dan naar Eén dag student!

Wat ga je doen?

Op deze dag volg je proefcolleges van vakken die worden aangeboden binnen de opleiding, zodat je goed weet wat je kunt gaan verwachten. Je maakt deze dag dus echt kennis met de inhoud van de studie. Daarnaast neem je alvast een voorproefje op het studentenleven aan de faculteit. En uiteraard is er heel de dag genoeg tijd om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen. De dag is gratis en is inclusief lunch.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden met de aanmeldknop. Daarmee kom je op de aanmeldpagina van de Rijksuniversiteit Groningen.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.