Call for papers: The Search For Moral Common Ground

21 t/m 23 maart 2022

In het huidige politieke, culturele en morele klimaat zijn constructieve debatten over moraliteit zeldzaam. Enerzijds zijn posities sterk gepolariseerd. Aan de andere kant lijkt er een significante relativistische tendens te bestaan. Kunnen we nog steeds zinvolle gesprekken voeren over morele kwesties? We nodigen theologen, filosofen en anderen die werkzaam zijn in de geesteswetenschappen of aanverwante disciplines, geïnteresseerd in het thema Searching Moral Common Ground, uit om hun voorstellen in te dienen voor een papieren presentatie op de Moral Compass International Conference.

Aanleveren van een voorstel

Meer informatie over de conferentie en aanleveren van proposals is te vinden via de knop 'Aanmelden'. 

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.