Promotie Marco Visser: Pars Pro Toto

9 februari 2022 15:45

Marco Visser hoopt te promoveren op woensdag 9 februari. De titel van zijn proefschrift luidt: Pars Pro Toto. Analyse van de figuur van het pars pro toto in het werk van F.H. Breukelman en uitwerking aan de hand van de teksten over de knecht van JHWH in Jesaja. Een Bijbels-theologisch onderzoek. Meer informatie volgt.

Over het proefschrift

Meer informatie volgt.

Promotores

  • Prof. dr. Rinse Reeling Brouwer
  • Prof. dr. Klaas Spronk

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.