Open dag bachelor Theologie Amsterdam

5 februari 2022

Wil je studeren en ben je benieuwd naar de bacheloropleiding Theologie van de Protestantse Theologische Universiteit en de Vrije Universiteit in Amsterdam? Kom dan zaterdag 5 februari van 10.00 tot 13.00 uur naar de VU Bachelordag en maak kennis met jouw favoriete opleidingen. De open dag vindt online plaats.

Wat?

Ontdek onze opleidingen en stel je vragen aan onze studenten, docenten en medewerkers. Ga mee op onze online campustour, en kom álles te weten over de bachelor Theologie. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op de website van de VU via de knop 'Aanmelden'.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.