Open dag bachelor Theologie Amsterdam

5 februari 2022

Wil je theologie studeren en ben je benieuwd naar de joint bacheloropleiding van de Protestantse Theologische Universiteit en de Vrije Universiteit in Amsterdam? Kom dan zaterdag 5 februari naar de VU Bachelordag en maak kennis met jouw opleiding. 

Waar?

We hopen je weer te kunnen verwelkomen op de VU campus in Amsterdam. Mocht dat vanwege Covid-richtlijnen toch niet kunnen, dan zal de open dag online zijn.

Wat?

Ontdek onze opleidingen en stel je vragen aan onze studenten, docenten en medewerkers. Ga mee op onze campustour, en kom álles te weten over de bachelor Theologie. 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden op de website van de VU via de knop 'Aanmelden'.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.