Gastlezing missionair leiderschap door dr. Cathy Ross

17 februari 2022 14:00 - 16:00

Dr. Cathy Ross zal een lezing geven over missionair leiderschap. Ze is een bekende expert op dit gebied en was verantwoordelijk voor de opleiding van pioniers en missionarissen in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. In februari is Dr. Ross research fellow bij de PThU, in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland en de Nederlandse Zendingsraad (NZR). U bent van harte uitgenodigd om de gastlezing bij te wonen.

Over Cathy Ross

Cathy Ross is hoofd van Pioneer Mission Leadership Training in Oxford. Ze is een van de initiatiefnemers van de masteropleiding Theologie, Ministerie en Zending. De ene track in dit programma richt zich op pionieren en de andere, een nieuwe route, richt zich op de Afrikaanse christelijke diaspora. Cathy Ross heeft posities bekleed aan het Bible College of New Zealand, het Crowther Centre for Mission Education, Regent's Park College in Oxford en de London School of Theology. Cathy is ook een productief schrijver: haar gepubliceerde werken omvatten Women with a Mission, Mission in the 21st Century, Pioneering Spirituality en Imagining Mission with J.V. Taylor. Ze is ook canonieke theoloog voor de kathedraal van Leicester.

Locatie afhankelijk van COVID-19 regelgeving

Afhankelijk van de COVID-19 regelgeving vindt de lezing plaats in Groningen bij de PThU of online. Kort voor het evenement zullen we u informeren over de vorm van de lezing en hoe u deze kunt bijwonen.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.