Open dag master Theologie

7 december 2021 16:00 - 17:00

Wil je predikant of geestelijk verzorger worden? Je verder verdiepen in geloofsvragen? Theologisch onderzoek doen? Kom naar de online open dag op 7 december en ontdek onze vernieuwde masters.

In verband met de coronamaatregelen vindt deze bijeenkomst online plaats.

Programma

Tijdens de voorlichtingsdag is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen aan masterstudent Renate Japenga en onze studieadviseur Annemarie Bijl-Goosens. Verdere details van het programma worden in de loop van deze week bekendgemaakt.

Waar vindt de open dag plaats?

De open dag vindt online plaats vanwege de aangescherpte coronamaatregelen.

Aanmelden

Heb je belangstelling? Geef je dan op via onderstaand formulier. Je krijgt dan de Zoom-link via e-mail toegestuurd.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.