Open dag bachelor Theologie

5 t/m 6 november 2021

Ben je geïnteresseerd in wat geloof doet met mensen en mensen doen met geloof? Kom naar de bachelor open dagen en leer wat theologie voor jou kan betekenen. Op 5 en 6 november kun je alles vragen wat je wilt weten over de joint bachelor Theologie van de PThU en de VU.

Waar is de open dag?

We hopen je op 5 en 6 november weer te mogen ontmoeten op de VU-campus. Als dat niet kan vanwege coronamaatregelen, dan organiseren we deze open dag online.

Wat kun je doen tijdens de open dag?

Ontdek onze opleidingen, stel je vragen aan onze studenten, docenten en medewerkers. Ga mee op onze (online) campustour, en kom álles te weten over de studie Theologie. Wat ligt jou het meest, waar wil jij aan bijdragen en het verschil maken?

  • Maak kennis met je favoriete opleiding(en) via (online) sessies
  • Stel al je vragen aan onze studenten, docenten en medewerkers
  • Proef de sfeer op de campus met een campus tour 
  • Kom meer te weten over alle dingen rondom studeren, zoals studieverenigingen, het cultuuraanbod en sport

Aanmelden

Je kunt je aanmelden bij de Vrije Universiteit via de knop hierboven.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.