Inspiratiefestival 2021: Geloof snuiven op Terschelling

22 t/m 24 oktober 2021

Het Inspiratiefestival Geloven in beweging organiseren op Terschelling is momenteel te vergelijken met varen in de mist. Hoe het er precies allemaal aan toegaat weten we nog niet, maar we gaan ervan uit dat in het 4e weekend van oktober velen naar Terschelling komen. 

Geloof snuiven op Terschelling

Het Inspiratiefestival Geloven in beweging organiseren op Terschelling is momenteel te vergelijken met varen in de mist. 

Er wordt hard gewerkt aan een prachtig weekend (22, 23 en 24 oktober) om inspiratie op te doen voor de dagelijkse en religieuze praktijk, met (meezing) concerten, spirituele wandelingen over het strand en door de duinen, theater, vieringen in kerk en kroeg, lezingen en veel muziek en cultuur. 

 en toch… 

Hoe het er precies allemaal aan toegaat weten we nog niet, maar we gaan ervan uit dat in het 4e weekend van oktober velen naar Terschelling komen om gezamenlijk het geloof te proeven en te beleven en uit te waaien op het strand. Half mei moet voor iedereen duidelijk zijn of en hoe het doorgaat. 

Het festival mag een feest van ontmoeting worden, om te vieren dat we na de Covid-pandemie weer gezamenlijk inspiratie op kunnen doen voor ons geloof binnen en buiten de kerk.

Het Inspiratiefestival wordt georganiseerd door alle kerken op Terschelling, de Protestantse Theologische Universiteit, de Protestantse Kerk en de Raad van Kerken. 

Bekijk de website meer informatie en het inschrijfformulier voor het festival 2021.

 

 

 

 

Logo Inspiratiefestival:

 

 

 

Sfeerimpressies Inspiratiefestival 2018

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.