Inspiratiefestival 2021: Geloof snuiven op Terschelling

22 t/m 24 oktober 2021

Het Inspiratiefestival is een prachtig weekend om spirituele inspiratie op te doen, met (meezing) concerten, spirituele wandelingen over het strand en door de duinen, theater, vieringen in kerk en kroeg, lezingen, bibliodans en veel muziek en cultuur.

Ontmoeting

Maar belangrijk is natuurlijk ook de ontmoeting, het genieten van Terschelling, het uitwaaien op het strand. Iedereen die geïnteresseerd is in geloof, betrokken is bij een kerk of op zoek is naar inspiratie is van harte welkom om het 3e inspiratiefestival mee te beleven. Het festival wordt georganiseerd door alle kerken op het eiland Terschelling, de Protestantse Theologische Universiteit, de Protestantse Kerk en de Raad van Kerken. Het gaat allemaal coronaproof gebeuren in het weekend van 22, 23 en 24 oktober 2021 op Terschelling.

Inspiratiereis voor ambtsdragers, vrijwilligers en kerken en parochieraden

Dit inspiratieweekend is een ideale gelegenheid voor iedereen die actief is in de kerk als ambtsdrager, in het pastorale werk of betrokken is bij diaconale projecten. Voor mensen die graag een ander geluid willen laten horen of met anderen mensen nieuwe projecten willen opzetten. Voor groepen is er een interessante groepskorting.

Bekijk de website voor meer informatie en inschrijven voor het festival 2021.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.