Gezamenlijke opening academisch jaar PThU/VU

6 september 2021 10:00

De samenwerkende universiteiten PThU en VU (faculteit Religie en Theologie) openen op 6 september gezamenlijk online het nieuwe academische jaar. Dat doen we met het thema 'Bezieling, verbinding, ontmoeting'. De bijeenkomst is Engelstalig en vindt plaats via Zoom.

Over de bijeenkomst

Bezieling, verbinding, ontmoeting. Deze thema's staan dit jaar centraal bij de opening van het academisch jaar 2021-2022. De besturen van de Faculteit Religie en Theologie van de VU (FRT) en de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) nodigen je van harte uit om op 6 september online samen met ons een nieuw academisch jaar te vieren voor onderwijs dat ertoe doet.

We starten onze bijeenkomst om 10.00 uur met inspiratie, eerst met een welkomstwoord door decaan Ruan Ganzevoort en rector Maarten Wisse, daarna door studenten en medewerkers die hun hoop voor dit nieuwe jaar met je delen.

Om met elkaar te verbinden, nodigen we je rond 10:35 uur uit in breakout rooms om je eigen inspiratieverhalen te delen en te bespreken hoe wij als faculteit en universiteit anderen kunnen inspireren.

Tot slot ontmoeten we elkaar in een informele borrel via platform wonder.me rond 11.10 uur. 

Vertel ons wat jou inspireert!

Wil je in onze rubriek over inspiratie verschijnen? Maak een video van jezelf waarin je ons in één zin vertelt wat je inspireert door deze zin af te maken: “Wat mij inspireert, is…” Gebruik gerust je mobiele telefoon of webcam. Video's kunnen vóór 30 augustus worden gestuurd naar communicatie@pthu.nl.

We ontmoeten je graag op 6 september 2021.

Aanmelden

Meld je aan en je krijgt de gegevens voor de Zoom-bijeenkomst toegestuurd.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.