Premaster theologie voorlichtingsbijeenkomst

10 juni 2021 20:00 - 21:00

Denk je erover een master te volgen bij de PThU, maar heb je nog niet de juiste voorkennis? Of wil je in één jaar Hebreeuws en Grieks leren? Of wil je je gewoon verdiepen in de theologie? Allemaal goede redenen om aan te sluiten bij onze voorlichting op 10 juni voor de premaster Theologie.

Programma

Tijdens de voorlichting vertellen onze studieadviseurs je meer over de inhoud van de premaster Theologie. Ook kun je spreken met huidige premasterstudenten en hen vragen naar hun ervaringen. De bijeenkomst vindt online plaats via Zoom.

Aanmelden

Als je je hebt aangemeld, krijg je voor de bijeenkomst een Zoom-link toegestuurd waarmee je kunt deelnemen. 

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.