Studiemiddag: Samen door de woestijn

26 mei 2021

Is er heelwording mogelijk na seksueel misbruik? Welke rol kan pastoraat hierin spelen? Tijdens de studiemiddag 'Samen door de woestijn: pastorale wegen naar heelwording na seksueel misbruik' komen deze vragen aan de orde.

Meer informatie

De PThU organiseert deze middag in samenwerking met CHE, SMPR, VPSG en andere partners. Het programma bestaat uit eent plenaire lezing en een 7-tal creatieve en interactieve workshops. 

Meer informatie lees je op deze pagina van de CHE.

Datum: 26 mei 2021
Tijd: 13.30 - 16.15 uur
Locatie: online via MS Teams
Kosten: 25 Euro 

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.