Last minute online mastervoorlichting

8 april 2021 20:00 - 21:00

Nog geen keuze gemaakt? Laat je nu nog informeren over de masteropleidingen van de PThU. Speciaal voor de late beslissers is er op 8 april een last minute online mastervoorlichting. Je hebt de gelegenheid om te praten met studieadviseurs, studenten en docenten en krijgt informatie over het studieprogramma. Ook kun je een minicollege volgen.

Programma

Het programma duurt van 20.00 - 21.00 uur. Om mee te doen heb je alleen een laptop of tablet nodig.

  • Mini-college door Marten van der Meulen
  • Voorlichtingsfilmpje over de inhoud en opbouw van de masters
  • Chat met studie-adviseur Annemarie Goosens
  • Chat met student Marianne Klaucke, alumnus Alexander Noordijk

Meer informatie volgt. Je kunt je wel vast aanmelden.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.