Eén dag student in Groningen

21 april 2021

Denk je erover om Theologie te gaan studeren? Wil je echt een goed beeld krijgen van wat de studie inhoudt? Rijksuniversiteit Groningen organiseert 'Eén dag student' om kennis te maken met de bachelor, waarin PThU een eigen traject heeft. 

Wat houdt het in?

Op deze dag volg je proefcolleges van vakken die worden aangeboden binnen de opleiding, zodat je goed weet wat je kunt gaan verwachten. Je maakt deze dag dus echt kennis met de inhoud van de studie. Daarnaast neem je alvast een voorproefje op het studentenleven aan de faculteit. En uiteraard is er heel de dag genoeg tijd om studenten en docenten het hemd van het lijf te vragen. De dag is gratis.

Je kunt je aanmelden via de website van de RUG.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.