Premastervoorlichting

27 maart 2021 10:00 - 12:30

Heb je een hbo-opleiding Theologie of een universitaire opleiding in een andere richting dan theologie afgerond? Wil je de overstap gaan maken naar een van onze masters Theologie? Of ben je er nog niet uit? Kom op 27 maart naar de voorlichting voor de premaster Theologie. 

Inhoud van het programma

De inhoud van het programma wordt op een later moment bekendgemaakt. Je kunt je wel alvast aanmelden.

Cookies

We vinden het belangrijk om je daar goed over te informeren. Cookies helpen ons je ervaring op onze website te verbeteren. Functionele cookies dragen bij aan een soepel draaiende website. Analytische cookies bieden ons inzicht in hoe gebruikers de website gebruiken. Met marketing-cookies kunnen we je op basis van je websitebezoek gepersonaliseerde inhoud bieden.